Kwaliteit is vanzelfsprekend, beleving is waar het allemaal om draait.
shop nu
Kwaliteit is vanzelfsprekend, beleving is waar het allemaal om draait.
shop nu
Kwaliteit is vanzelfsprekend, beleving is waar het allemaal om draait.
shop nu
Kwaliteit is vanzelfsprekend, beleving is waar het allemaal om draait.
shop nu

AlgemenE VOORWAARDEN

Welkom bij Scezòr!

We hopen dat uw winkelervaring bij ons plezierig zal zijn! Met als doel uw gemak voorop te stellen, hebben we enkele voorwaarden (“Voorwaarden”) opgesteld die van toepassing zijn op uw bestelling.

Gelieve op te merken dat deze Voorwaarden gelden voor consumenten. Mocht u geen consument zijn, maar interesse hebben in een samenwerking met ons, neem dan alstublieft contact met ons op via info@scezor.com.

Scezòr

Scezòr is een in Nederland opgerichte VOF. U kunt de volledige collectie vinden in onze webshop.

De contactgegevens van Scezòr zijn als volgt:

Scezòr VOF

E-mail: info@scezor.com

KvK-nummer: 83807764

BTW-nummer: NL862995875B01

 

Aanbod en overeenkomst

 1. Wanneer u online via de webshop een artikel koopt van Scezòr gaat u een overeenkomst aan met Scezòr. Deze Voorwaarden zijn van toepassing op al uw online bestellingen en aankopen.
 2. Wij zorgen ervoor dat deze Voorwaarden gemakkelijk toegankelijk zijn op het moment dat u bestelt en op elk moment daarna. U kunt de dan geldende en meest recente versie van de Voorwaarden via onze website lezen, herlezen of downloaden.
 3. Om te voorkomen dat er na uw bestelling een onjuiste levering plaatsvindt, verzoeken wij u ons de juiste informatie en contactgegevens te verstrekken. Wij bewaren uw informatie veilig en verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacy beleid.
 4. Een overeenkomst die voortvloeit uit een aanbod dat een kennelijke vergissing en/of fout bevat, zoals een ongewoon lage prijs, is niet bindend voor Scezòr Neem contact op met Scezòr indien u twijfelt aan de geldigheid van een aanbieding.

Prijs en betaling

 1. De prijs in de webshop is de totale prijs inclusief BTW. De verzendkosten worden, indien van toepassing, apart vermeld.
 2. U kunt uw bestelling betalen via één van de betaalmethoden die beschikbaar zijn in de webshop van Scezòr.
 3. Indien het afleveradres buiten de Europese Unie ligt, kunnen extra belastingen van toepassing zijn. Het is mogelijk dat het land in kwestie extra heffingen in rekening brengt, zoals invoerbelasting. Scezòr heeft geen invloed of controle op dergelijke heffingen en kan u daarom geen nadere informatie verstrekken. Eventuele invoerrechten en belastingen zijn uitsluitend uw verantwoordelijkheid als klant en moeten mogelijk worden betaald op het moment van levering. Deze extra kosten zijn voor uw eigen rekening. U dient zelf te controleren of de bestelde artikelen kunnen worden geëxporteerd en geïmporteerd naar het betreffende land en wat de kosten zijn, voordat u een dergelijke bestelling plaatst.

Levering

 1. Scezòr streeft ernaar uw bestelling zo makkelijk en snel mogelijk te verwerken en te laten leveren. Wij dragen er zorg voor dat de producten accuraat worden verzonden. Mocht u onverhoopt onvolledige of beschadigde producten ontvangen, laat het ons dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst van de producten weten en wij zorgen voor de rest.
 2. Bestellingen worden verzonden naar het door u opgegeven afleveradres en via de door u gekozen wijze van levering. Voor de verzendkosten buiten Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk gelden aparte tarieven, neem hiervoor contact op via info@scezor.com .
 3. In het geval dat er een verkeerd adres wordt opgegeven, zijn de kosten voor het zoekgeraakte product voor uw eigen rekening.

Kwaliteit, wettelijke garantie & klachten

 1. Scezòr streeft ernaar om producten zo volledig en nauwkeurig mogelijk op haar website weer te geven. De aard van de aangeboden producten kan leiden tot verschillen (zoals kleurverschillen) tussen de weergave van producten op de website en het aan u geleverde product. Lijkt het product anders dan verwacht? Samen met de bedenktijd van 14 dagen bieden wij u een retourtermijn van 30 dagen.
 2. De producten die wij aanbieden zijn uiteraard onderhevig aan slijtage. De levensduur van een product is mede afhankelijk van het materiaal van het product, de gebruiksintensiteit en het niveau van onderhoud. De producten van Scezòr zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen zoals vermeld in de webshop. Scezòr staat voor kwaliteit bij normaal gebruik. Voor een optimale levensduur en kwaliteit is het echter belangrijk om de wasvoorschriften te volgen. Mocht u desondanks denken dat er iets mis is met uw product, laat ons dan uw klacht weten via info@scezor.com
 3. Als u uw klacht met ons heeft besproken, maar u wilt uw klacht bij een andere instantie indienen, kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie via het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting (ODR-platform): http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Herroepingsrecht

 1. Op grond van de wet heeft u een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product, om uw overeenkomst met Scezòr te herroepen, zonder opgaaf van reden
 2. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons op de hoogte te stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen door ons een ondubbelzinnige verklaring te sturen (bijvoorbeeld een brief die per e-mail wordt verstuurd). Het is ook mogelijk om de overeenkomst gedeeltelijk te herroepen. Om de deadline van de herroepingstermijn te halen is het voldoende dat u uw mededeling over de uitoefening van het herroepingsrecht doet voor het verstrijken van de herroepingstermijn.
 3. Na beëindiging van de overeenkomst dient u het product zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van alle producten in uw bestelling, te retourneren naar het adres van Scezòr zoals vermeld op het verzendingslabel dat u van ons ontvangt.
 4. U kunt onze producten uitproberen voor zover dat nodig is om een aankoop te doen, zoals u dat in een echte winkel zou doen. Zorg ervoor dat de kaartjes nog steeds bevestigd zijn en dat de originele verpakking onbeschadigd is bij het retourneren. Voor producten die onvolledig, beschadigd of gewassen zijn, waarbij de labels verwijderd zijn of die andere slijtageverschijnselen vertonen zal Scezòr deze waardevermindering in mindering moeten brengen op het totale bedrag dat aan u wordt terugbetaald. Alleen Scezòr is gerechtigd de waardevermindering te bepalen.
 5. Scezòr zal het betaalde bedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van het (de) geretourneerde product(en) terugbetalen. In het geval van een gedeeltelijke annulering betalen wij alleen de kosten van het geretourneerde product terug. Wij betalen u terug met dezelfde betaalmethode als die waarmee u de oorspronkelijke betaling heeft gedaan.
 6. Retourkosten binnen Nederland en België zijn kosteloos via het verzendlabel dat u van ons ontvangt. Indien u kiest voor een andere, duurdere optie voor het retourneren dan de standaard leveringsmethode van Scezòr, worden deze extra kosten niet vergoed.

Retourbeleid

 1. We willen dat u de beste winkelervaring bij ons heeft en daarom hebben we een retourbeleid van 30 dagen. U kunt uw account binnen de webshop gebruiken om uw retourzending te registreren en wij zorgen voor het verzendlabel. Het is ook mogelijk om de bestelling gedeeltelijk te retourneren.
 2. Stuur het product zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van alle producten in uw bestelling, terug naar het adres van Scezòr zoals vermeld op het verzendlabel dat u via onze ontvangt.
 3. U kunt onze producten uitproberen voor zover dat nodig is om een aankoop te doen, zoals u dat in een echte winkel zou doen. Zorg ervoor dat de kaartjes nog steeds bevestigd zijn en dat de originele verpakking onbeschadigd is bij het retourneren. Bij producten die onvolledig, beschadigd of gewassen zijn, waarbij de kaartjes verwijderd zijn of die andere slijtageverschijnselen vertonen zal Scezòr deze waardevermindering in mindering moeten brengen op het totale aan u terug te betalen bedrag. Alleen Scezòr is gerechtigd de waardevermindering te bepalen.
 4. Scezòr zal het betaalde bedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van het (de) geretourneerde product(en) terugbetalen. In het geval van een gedeeltelijke retourzending, vergoeden wij alleen de kosten van het geretourneerde product. Wij betalen u terug met dezelfde betaalmethode als die waarmee u de oorspronkelijke betaling heeft gedaan.
 5. Retourkosten binnen Nederland en België zijn kosteloos via het verzendlabel dat u van ons ontvangt. Indien u kiest voor een andere, duurdere optie voor het retourneren dan de standaard leveringsmethode van Scezòr , worden deze extra kosten niet vergoed.

Intellectueel eigendom

 1. Scezòr bezit alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot het merk, de producten en de website met inbegrip van alle promotiematerialen zoals video’s en fotografie.

Wijzigingen

 1. Wijzigingen in deze Voorwaarden worden op de website gepubliceerd. U wordt geadviseerd deze Voorwaarden zorgvuldig te lezen wanneer u bij ons bestelt. Deze Voorwaarden werden voor het laatst gewijzigd op 20 november 2023.

Toepasselijk recht

 1. Op deze Voorwaarden en op de overeenkomst tussen u en Scezòr is Nederlands recht van toepassing. In geval van een conflict beslist de Rechtbank Rotterdam over de zaak; onverminderd uw rechten als consument die u heeft volgens het land waar u woonachtig bent.

 

 

LUCHTIG, CASUAL ÉN ELEGANT

Onze polo’s  zijn gemaakt van een blend van 95% katoen  en 5% elastaan.
Ze zijn verkrijgbaar in 4 smaakvolle kleuren, voor welke kleur kies  jij?

Jouw persoonlijke scezòr account