Over Scezòr polo’s

Rond de geboorte van onze eerste zoon Scott, ontvingen we een poloshirt die we online hadden besteld. Met het poloshirt zelf was niets mis maar de manier waarop het bij ons aankwam gaf ons een vervelende ervaring. Dit vonden we erg af doen aan de beleving van het ontvangen van iets leuks in combinatie met de kwaliteit van het product zelf.  We bedachten dat dit anders had gemoeten en dat is precies de manier waarop dit bedrijf is opgericht.

 

Ons merk is iets later ontstaan, nadat we veel complimenten kregen over het zelfontworpen geboortekaartje van Scott. Gebaseerd op Scott’s namen (Scott Zeger Chris), creëerden we de bedrijfsnaam Scezòr (uitgesproken als SKEEZOR). We gingen verder met de look en feel van het geboortekaartje en begonnen met het ontwerpen van prachtig uitziende poloshirts, omdat zowel Scott als Chris die graag dragen. De manier waarop het bedrijf is ontstaan (met een slechte ervaring in het ontvangen van een product en het versturen van geboortekaartjes), geeft ons een extra motivatie om van dit bedrijf een succes te maken.

 

Scezòr is hét merk voor meer dan alleen een polo van hoge kwaliteit. Want kwaliteit is vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich speciaal voelt. Daarom geven we je niet zomaar een polo, maar geven we je een cadeau. We nodigen je graag uit om dit zelf te ervaren!

We take the somewhat stuffy nature of the polo and turn it into a party with unique events and countless extras. So we don't do this alone, but together with our community. Because together is always better than alone!

 

Scezòr, meer dan een polo.

Over Scezòr polo’s

Our passion for detail goes beyond the usual, and that certainly applies to the length of our polo shirts.

 

Our designers have determined the ideal length with precision, so you never have to worry about a polo shirt that's too short. We understand that appearance is essential, whether you're having a casual gathering or are active in a sporting environment.

 

Our sporty fitting embraces your body in a way that increases your freedom of movement while maintaining a streamlined look.

Your personal scezòr account