Retourbeleid

  1. We willen dat u de beste winkelervaring bij ons heeft en daarom hebben we een retourbeleid van 30 dagen. U kunt uw account binnen de webshop gebruiken om uw retourzending te registreren en wij zorgen voor het verzendlabel. Het is ook mogelijk om de bestelling gedeeltelijk te retourneren of te ruilen. Neem hiervoor contact op met info@scezor.com
  2. Stuur het product zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van alle producten in uw bestelling, terug naar het adres van Scezòr. Dit staat vermeld op het verzendlabel dat u via ons ontvangt.
  3. U kunt onze producten uitproberen voor zover dat nodig is om een aankoop te doen, zoals u dat in een echte winkel zou doen. Zorg ervoor dat de kaartjes nog steeds bevestigd zijn en dat de originele verpakking onbeschadigd is bij het retourneren. Bij producten die onvolledig, beschadigd of gewassen zijn, waarbij de kaartjes verwijderd zijn of die andere slijtageverschijnselen vertonen zal Scezòr deze waardevermindering in mindering moeten brengen op het totale aan u terug te betalen bedrag. Alleen Scezòr is gerechtigd de waardevermindering te bepalen.
  4. Scezòr zal het betaalde bedrag, exclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van het (de) geretourneerde product(en) terugbetalen. In het geval van een gedeeltelijke retourzending, vergoeden wij alleen de kosten van het geretourneerde product. Wij betalen u terug met dezelfde betaalmethode als die waarmee u de oorspronkelijke betaling heeft gedaan. Wilt u de polo omruilen voor een andere maat of kleur (of beide)? Dan kan dat. In dat geval zorgen wij dat u dit kosteloos kunt doen. Het polo shirt mag niet duurder zijn dan het initieel bestelde polo shirt. Meer informatie? Neem contact op met info@scezor.com
  5. Retourkosten binnen Nederland en België zijn kosteloos via het verzendlabel dat u van ons ontvangt. Indien u kiest voor een andere, duurdere optie voor het retourneren dan de standaard leveringsmethode van Scezòr, worden deze extra kosten niet vergoed.

LUCHTIG, CASUAL ÉN ELEGANT

Onze polo’s  zijn gemaakt van een blend van 95% katoen  en 5% elastaan.
Ze zijn verkrijgbaar in 4 smaakvolle kleuren, voor welke kleur kies  jij?

Jouw persoonlijke scezòr account